Houten kozijnen SittardHouten kozijnen Sittard

Bent u in Sittard op zoek naar Houten kozijnen en wilt u besparen op energie en onderhoud dan bent u bij Timmerbedrijf Har Puts aan het goede adres. Wij produceren en monteren al meer dan 35 jaar Houten kozijnen in Sittard en omgeving.

Wilt u 12 jaar niet meer schilderen!!!!

Wij maken het mogelijk met het Sikkens longlife concept.

Sikkens longlife concept biedt u vele voordelen. Met het 12 jaar verfsysteem garantie heeft u niet alleen een grote besparing maar ook kwalitatief de meest hoogwaardige kozijnen. De houtkeuze, constructie, lak, transport, montage en het onderhoud met verzorging vormen samen de kwaliteitsketen. Hierop is het Sikkens longlife concept gebaseerd en wordt de wettelijke verfsysteem garantie uitgebreid van 5 jaar naar 12 jaar.

 

Energie besparen

Wilt u extra besparen op energie dan hebben wij een mooie oplossing voor u. De kozijnen zijn voorzien van een dubbele kaderdichting om een 100% dichting te kunnen garanderen. Daarnaast worden de kozijnen uitgevoerd met triple beglazing. Wij hebben de mogelijkheid om een U-waarde te halen van <0,8 (Traditionele kozijnen 1,65)

 

 

Gratis offerte

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen bieden of heeft u interesse in bovenstaand product neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar de mogelijkheden. Wij komen naar u thuis zodat wij de situatie goed kunnen bekijken en u het beste advies kunnen geven zodat u lang kunt genieten van uw investering en bespaart op energie en onderhoud.

De besparingen kunnen wel oplopen tot z’n € 4000,- bent u nieuwsgierig en/of  wilt u weten wat u kan besparen neem dan contact met ons op.