Sikkens longlife     Sikkens Longlife

Sikkens longlife concept biedt u vele voordelen. Met het 12 jaar verfsysteem garantie heeft u niet alleen een grote besparing maar ook kwalitatief de meest hoogwaardige kozijnen. De houtkeuze, constructie, lak, transport, montage en het onderhoud met verzorging vormen samen de kwaliteitsketen. Hierop is het Sikkens longlife concept gebaseerd en wordt de wettelijke                                                 verfsysteem garantie uitgebreid van 5 jaar naar 12 jaar.

 

Hoe werkt kan dit?

Eén inspectie per jaar is genoeg, want wij richten ons bij het produceren van de kozijnen, ramen en deuren primair op kwaliteit. Soms heeft het hout meer verzorging nodig maar dit stellen we vast op basis van locatie en constructie gegevens.  De uitgebreide verfsysteemgarantie kunnen wij geven omdat we op 2 beslissende factoren inzetten, enerzijds de kwaliteit van de verfproducten van Sikkens en de continue controle tijdens het hoogwaardige productie proces. Hierdoor wordt elke stap in de constructie van de kozijnen, ramen en deuren volgens de hoogste eisen en nieuwste techniek gemaakt.

 

Wat moet u doen?

Samen met de Sikkens longlife tool brengen wij u een advies uit of de kozijnen ieder jaar of één keer per 2 jaar verzorging nodig hebben, dit is zeer snel gedaan. Bij sommige kozijnen hoeft u zelfs helemaal geen onderhoud te doen. De datum registreert u in de Sikkens longlife tool, hierdoor wordt uw garantie gewaarborgt.

Is de verzorgingsset leeg dan kunt u via deze tool meteen een nieuwe set bestellen.

 

Gratis advies gesprek

Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op en wij brengen u geheel vrijblijvend een advies voor u uit.

http://www.sikkens-wood-coatings.nl/nl/longlife.html