Houten kozijnen Roermond

houten kozijnen roermond

Zoekt u Houten kozijnen roermond en wilt u besparen op energie en onderhoud dan bent u bij Timmerbedrijf Har Puts aan het goede adres.

 

12 jaar niet meer schilderen

 

Sikkens Longlife

Sikkens LonglifeSikkens longlife concept biedt u vele voordelen. Met het 12 jaar verfsysteem garantie heeft u niet alleen een grote besparing maar ook kwalitatief de meest hoogwaardige kozijnen. De houtkeuze, constructie, lak, transport, montage en het onderhoud met verzorging vormen samen de kwaliteitsketen. Hierop is het Sikkens longlife concept gebaseerd en wordt de wettelijke verfsysteem garantie uitgebreid van 5 jaar naar 12 jaar.

 

 

Energie besparen

Wilt u extra besparen op energie dan hebben wij een mooie oplossing voor u. De kozijnen zijn voorzien van een dubbele kaderdichting om een 100% dichting te kunnen garanderen. Daarnaast worden de kozijnen uitgevoerd met triple beglazing. Wij hebben de mogelijkheid om een U-waarde te halen van <0,8 (Traditionele kozijnen 1,65)

 

Hout aluminium kozijn

Het hout aluminium koHout aluminiumzijn wordt door de windowmaster 20 net zo snel gemaakt als de andere productie. Met dit product proberen wij een nieuwe markt toe te voegen. De buitenzijde van de kozijnen zijn van aluminium en de binnenzijde is van hout. Deze combinatie heeft de volgende voordelen.

– Buitenzijde strak tijdloos design (luxe villa bouw)

– Hoger isolatie waarde dan volledige aluminium kozijnen

– Mogelijk met triple beglazing

– Mogelijkheden voor passief huis concept U-waarde <0,8

– Binnenzijde zijn vele houtsoorten mogelijk die met een blank lak een zeer fraai uiterlijk geven.

– Houtsoorten zijn bv eiken, padoek, aframosia, grenen, hemlock, Vilam, enz…..

– Aluminium profielen worden geïmporteerd uit Duitsland waar dit al jaren lang beproefd is.

 

Gratis offerte

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen bieden of heeft u interesse in bovenstaand product neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar de mogelijkheden. Wij komen naar u thuis zodat wij de situatie goed kunnen bekijken en u het beste advies kunnen geven zodat u lang kunt genieten van uw investering en bespaart op energie en onderhoud.

De besparingen kunnen wel oplopen tot z’n € 4000,- bent u nieuwsgierig en/of  wilt u weten wat u kan besparen neem dan contact met ons op.