Veka softline 82

Veka softline 82 is een kunstof profiel om hogere isolatiewaarden te behalen bij kunstof kozijnen. Timmerbedrijf Har Puts levert geen kunstof kozijnen maar houten kozijnen die voldoen aan energie neutraal en passief huis. Houten kozijnen met 40-50% minder warmte verlies dan de huidige traditionele kozijnen.

 

12 jaar niet schilderen

Daarnaast bieden wij u een garantie plan dat u de eerste 12 jaar niet hoeft te schilderen. Hierdoor bespaart u flink op onderhoudskosten en energiekosten.

 

Energie besparen

Wilt u extra besparen op energie zoals bij de Veka softline 82 maar dan met houten kozijnen. Dan hebben wij een mooie oplosiing voor u. De kozijnen zijn voorzien van een dubbele kaderdichting om een 100% dichting te kunnen garanderen. Daarnaast worden de kozijnen uitgevoerd met triple beglazing. Wij hebben de mogelijkheid om een U-waarde te halen van <0,8 (Traditionele kozijnen 1,65)

 

Hout aluminium kozijnen

Wilt u aan de buitenzijde toch geen hout, dan hebben wij voor u het Hout aluminium concept. De buitenzijde van de kozijnen zijn voorzien van een aluminium schil en de binnenzijde is hout. Het voordeel is dat u aan de buitenzijde een strak tijdloos design heeft en aan de binnenzijde toch het warme gevoel van hout. Daarnaast geven de hout aluminium kozijnen een veel betere isolatie dan aluminium kozijnen.

 

Gratis offerte

Bent u nieuwsgierig wat wij u kunnen bieden neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar de mogelijkheden.

 

Wist u dat hout het milieu vriendelijkst is? En de minste CO2 uitstoot heeft?

  • Hout:          -800 kg CO2 e/m3
  • Kunstof:     4600 kg CO2 e/m3
  • Staal:         16900 kg CO2 e/m3
  • Aluminium: 27000 kg CO2 e/m3
  • Bron: NBVT

https://nbvt.nl/system/files/Waarom-houten-kozijnen-en-deuren.pdf