Houten vouwwand

Wilt u graag het hele jaar van uw tuin of terras genieten?

Door een vouwwand vergroot u uw woonkamer van binnen naar buiten met een optimaal buitengevoel. Wij produceren houten vouwwanden op maat in onze eigen moderne werkplaats, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen. U krijgt zo het beste product dat goed functioneert.

De vouwwanden bestaan vanaf 2 deuren tot maar liefst 10 deuren en kunnen zowel naar binnen- als naar buiten draaien. U kunt ervoor kiezen om alles naar 1 kant te open of een gedeelte naar links en een gedeelte naar rechts. De vouwwanden zijn in één handomdraai zeer eenvoudig te bedienen. Daarnaast zijn de vouwwanden wind- en waterdicht zodat het ’s winters binnen lekker warm is en zomers heeft u met  een geopende vouwwand een extra buitengevoel.

 

Filmpje houten vouwwand

 

Mogelijkheden:

 • Bijne alle afmetingen mogelijk
 • HR++ beglazing
 • Triple beglazing (optie)
 • Driepuntsluiting
 • max. deurbreedte 1000mm
 • Vele modellen mogelijk
 • Standaard geleverd in RAL 9001 of RAL 7016
 • Afgelakt in iedere gewenste RAL-Kleur

 

Voordelen:

 • 4 seizoenen lang genieten van de tuin en/of terras
 • Buitengevoel komt naar binnen
 • Vergroten wooncomfort
 • Wind- en waterdicht voor een goede isolatie
 • Waarde stijging van uw woning
 • Extra woonruimte

Welke oplossing u kiest, u krijgt er vakmanschap, service en kwaliteit voor in de plaats. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden neem dan contact met ons op om een vouwwand te bezichtigen en de mogelijke opties te bespreken.

.

12 jaar niet schilderen!!!    Sikkens Longlife

Sikkens LonglifeSikkens longlife concept biedt u vele voordelen. Met het 12 jaar verfsysteem garantie heeft u niet alleen een grote besparing maar ook kwalitatief de meest hoogwaardige kozijnen. De houtkeuze, constructie, lak, transport, montage en het onderhoud met verzorging vormen samen de kwaliteitsketen. Hierop is het Sikkens longlife concept gebaseerd en wordt de wettelijke verfsysteem garantie uitgebreid van 5 jaar naar 12 jaar.