Hout werkt

Heeft u de commercial al gezien van hout werkt van vrienden van hout.

Timmerbedrijf Har Puts is specialist in het leveren en monteren van houten kozijnen. Bent u hiernaar op zoek, dan hebben wij wat u zoekt. Hieronder laten wij enkele specialisaties zien die wij u kunnen bieden. Voor meer info en mogelijkheden kijk dan gerust op onze site.

 

Sikkens longlife     Sikkens Longlife

Sikkens longlife concept biedt u vele voordelen. Met het 12 jaar verfsysteem garantie heeft u niet alleen een grote besparing maar ook kwalitatief de meest hoogwaardige kozijnen. De houtkeuze, constructie, lak, transport, montage en het onderhoud met verzorging vormen samen de kwaliteitsketen. Hierop is het Sikkens longlife concept gebaseerd en wordt de wettelijke verfsysteem garantie uitgebreid van 5 jaar naar 12 jaar.

 

Hout werkt, hoe kan dit?

Eén inspectie per jaar is genoeg, want wij richten ons bij het produceren van de kozijnen, ramen en deuren primair op kwaliteit. Soms heeft het hout meer verzorging nodig maar dit stellen we vast op basis van locatie en constructie gegevens.  De uitgebreide verfsysteemgarantie kunnen wij geven omdat we op 2 beslissende factoren inzetten, enerzijds de kwaliteit van de verfproducten van Sikkens en de continue controle tijdens het hoogwaardige productie proces. Hierdoor wordt elke stap in de constructie van de kozijnen, ramen en deuren volgens de hoogste eisen en nieuwste techniek gemaakt.

 

Wat moet u doen?

Samen met de Sikkens longlife tool brengen wij u een advies uit of de kozijnen ieder jaar of één keer per 2 jaar verzorging nodig hebben, dit is zeer snel gedaan. Bij sommige kozijnen hoeft u zelfs helemaal geen onderhoud te doen. De datum registreert u in de Sikkens longlife tool, hierdoor wordt uw garantie gewaarborgt.

Is de verzorgingsset leeg dan kunt u via deze tool meteen een nieuwe set bestellen.

 

Gratis advies gesprek

Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op en wij brengen u geheel vrijblijvend een advies voor u uit.

http://www.sikkens-wood-coatings.nl/nl/longlife.html

Energie besparen

Hout werkt, maar isoleert super goed

Wilt u extra besparen op energie dan hebben wij een mooie oplossing voor u. De kozijnen zijn voorzien van een dubbele kaderdichting om een 100% dichting te kunnen garanderen. Daarnaast worden de kozijnen uitgevoerd met triple beglazing. Wij hebben de mogelijkheid om een U-waarde te halen van <0,8 (Traditionele kozijnen 1,65)

Hout aluminium kozijn

Het hout aluminium koHout aluminiumzijn wordt door de windowmaster 20 net zo snel gemaakt als de andere productie. Met dit product proberen wij een nieuwe markt toe te voegen. De buitenzijde van de kozijnen zijn van aluminium en de binnenzijde is van hout. Deze combinatie heeft de volgende voordelen.

– Buitenzijde strak tijdloos design (luxe villa bouw)

– Hoger isolatie waarde dan volledige aluminium kozijnen

– Mogelijk met triple beglazing

– Mogelijkheden voor passief huis concept U-waarde <0,8

– Binnenzijde zijn vele houtsoorten mogelijk die met een blank lak een zeer fraai uiterlijk geven.

– Houtsoorten zijn bv eiken, padoek, aframosia, grenen, hemlock, Vilam, enz…..

– Aluminium profielen worden geïmporteerd uit Duitsland waar dit al jaren lang beproefd is.

 

 

Gratis offerte

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen bieden of heeft u interesse in bovenstaand product neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar de mogelijkheden. Wij komen naar u thuis zodat wij de situatie goed kunnen bekijken en u het beste advies kunnen geven zodat u lang kunt genieten van uw investering en bespaart op energie en onderhoud.

De besparingen kunnen wel oplopen tot z’n € 4000,- bent u nieuwsgierig en/of  wilt u weten wat u kan besparen neem dan contact met ons op.