Platowood kozijnen

Platowood profielen

Platowood is in de architectuur een zeer bekend product. Platowood uit Arnhem is de leverancier van de Platowood geveldelen. Sinds kort leveren zij ook kozijndelen. Timmerbedrijf Har Puts is blij om dit product toe te voegen in het assortiment, omdat deze houtsoort vele mogelijkheden heeft die met de traditionele bekende houtsoorten niet mogelijk is. Daarnaast is Platowood een mooi alternatief voor Accoya en Finti.

 

Nieuw:  Platowood kozijnen

Timmerbedrijf Har Puts is steeds bezig met product innovatie, Daarom zien wij in Platowood kozijnen een zeer duurzaam en verantwoord alternatief voor onze meranti kozijnen. Wat betreft de kwaliteit is dit een grote duurzaamheids-slag.

Het Platowood kozijnhout wordt geschaafd aangeleverd door Platowood. Platowood is door het unieke houtveredelingsproces geschikt om zonder verdere afwerking buiten toe te passen. Het hout gaat mooi vergrijzen wat een zeer mooi effect geeft. Daarnaast is het hout af te werken met een aantal kleuren uit de eigen Platowood reeks.

He geplatoniseerd hout heeft niet alleen een zeer grote duurzaamheid, maar ook is de vormstabiliteit sterk verbeterd. Waardoor er minder zwel en krimp ontstaat. Dit heeft het grote voordeel dat de Platowood kozijnen, ramen en deuren nagenoeg geen last meer hebben van het kromtrekken of klemmen.

 

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt naar de mogelijkheden of wilt u graag advies of een offerte, neem dan gerust contact met ons op.

 

Voor specifieke eigenschappen en/of gegevens verwijzen wij u door naar www.platowood.nl

 

 

platowood