Houten vouwdeur

Houten vouwdeur de verbinden van binnen naar buiten

Met een houten vouwdeur komt de tuin naar binnen. Door de strakke aansluiting en minimale opstap tussen binnen en buiten crieert u eenheid tussen de woonkamer, keuken en tuin. Voor uw gevoel krijgt u hierdoor extra ruimte en verhoogt u uw wooncomfort en woonruimte met grenzeloze vrijheid. Op het moment dat de houten vouwdeur gesloten is heeft u nog altijd de verbondenheid met buiten. Dus zelfs in de winter ervaart u een optimaal gevoel van vrijheid.

Maximale openheid naar buiten

Elke houten vouwdeur wordt op maat gemaakt. Daarom zeggen wij dan ook dat onze vouwdeuren geen grenzen hebben wat betreft details en vormgeving. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een zeer strakke vouwwand, terwijl de ander liever een landelijke uitstraling heeft.

Een houten vouwdeur loopt zeer licht en geruisloos. gemiddeld heeft u binnen 1 minuut de vouwwand open en dicht.  De vouwwanden kunnen zowel hangend (zware ijzeren balk) of onderlopend uitgevoerd worden. Met de onderlopende systemen is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld een hefschuifdeur te vervangen zonder dat er dure extra constructies gemaakt moeten worden.

Maximale isolatie waarde

Door de grote glasoppervlakte van de vouwdeur komt veel daglicht naar binnen. Dit geeft een warm gevoel. Echter van de andere kant willen we natuurlijk graag dat de vouwwanden zo weinig mogelijk energieverlies hebben. Hiervoor kunnen wij de vouwdeuren dikker maken zodat er ruimte is voor Triple beglazing.

Hoe groot kan een houten vouwdeur zijn

De grote van een houten vouwdeur bedraagt maximaal 8 deuren naar links en 8 deuren naar rechts. De deuren hebben een maximale breedte van 1 meter. Dit geeft een totale breedte van maar liefst 16 meter. Per deur dienen wij wel rekening te houden met een maximaal gewicht van 100kg per deur.

 

Advies en Oplevering

We denken graag met u mee over de mogelijkheden van onze producten in uw specifieke situatie. Zo adviseren wij u van het begin tot het einde zodat uw droom werkelijkheid wordt. Onze eigen mensen zullen de houten vouwdeur monteren en afstellen zodat u kunt genieten van het comfort en de vrijheid.

 

Heeft u nog vragen over een houten vouwdeur kom dan gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat voor u klaar.