Vouwdeuren met allure

Vanuit uw woonkamer of leefkeuken meteen genieten van uw tuin! Het hele jaar door het gevoel van openheid of zelfs vakantie gevoel! Wie wil dat nu niet? Beleef het ultieme buitengevoel met de Centor vouwdeuren van Timmerbedrijf Har Puts.

De vouwdeuren zijn eenvoudig in gebruik maar vooral ook veilig en inbraakwerend.

 

vouwwanden specialist
3-delige vouwwand Roggel
Centor vouwdeuren
3-delige vouwwand Roggel

Onze expertise met Centor vouwdeuren

Zoals u van Timmerbedrijf Har Puts verwacht, staan wij niet enkel stil bij de schoonheid en design van de vouwdeuren, maar ook bij de veiligheid. Daarom is elke Centor vouwwand standaard voorzien van inbraakwerend beslag en HR++ veiligheidsbeglazing.

 

Kies uw ideale vouwwand!

Er zijn vele varianten mogelijk. Zo beginnen de Centor vouwdeuren met minimaal 2 deuren tot 16 deuren. De deuren kunnen zowel naar buiten- als naar binnen opengaan. Maar ook naar links en rechts.

Ieder type vouwwand heeft zijn eigen voordelen. Dit is allemaal naar wens samen te stellen. Dit leggen wij u graag uit in een persoonlijk gesprek.

 

003

hout-of-kunstof-kozijnen-lr

img_20161115_093655

Welk railsysteem is mogelijk?

Er zijn 2 type mogelijkheden. Dit is een onderlopend systeem, zeer handig bij renovatie. Er hoeft namelijk geen zware constructie gemaakt te worden. En een hangend systeem. Dit systeem kan meer gewicht aan, echter dient er altijd een voorziening boven het kozijn aanwezig te zijn die sterk genoeg is om de vouwwand te kunnen dragen.

 

Welke maatvoering is mogelijk?

De dikte van de deuren is 67mm dik met een stijlbreedte van 114mm.

Dit is de standaard uitvoering. Het is mogelijk om de deuren 72mm dik te maken zodat we ruimte krijgen voor Triple beglazing te monteren.

De maximale breedte per deur is 1050mm en een hoogte van maar liefst 3000mm.

 

Optimale kierdichting

De rubber kaders in de deuren zijn op de best mogelijk manier gemonteerd waardoor er een optimale dichting wordt verkregen zodat de Centor  vouwdeuren een goede wind- en waterdichtheid hebben.

 

Persoonlijk advies

Graag geven wij u persoonlijk advies wat de best mogelijke optie is in uw situatie. En zodat u zonder zorgen optimaal kunt genieten van het buitengevoel in uw keuken/woonkamer.

Neem gerust contact met ons op.